Industry Information

Self-priming pump

What working conditions are Self-priming pump suitable for ?

Question 1: What is Self-priming pump ?

Answer : Self-priming pump is a self-priming centrifugal pump. It has the advantages of compact structure, convenient operation, stable operation, easy maintenance, high efficiency, long life and strong self-priming ability.

Question2: What medium is self-priming pump suitable for ? 

Answer: Low viscoisty medium and CIP liquid.

Question 3: Is Self-priming pump suitable for mdium which including particle ?

Answer : No.

Question 4 : What is highest temperature ?

Answer : The standard configuration has a maximum temperature of 130 degrees Celsius, and there are also high temperature configurations with a maximum temperature of 250 degrees Celsius.

Question 5: What is the main purpose of Self-priming pump ?

Answer: The main feature is that it has strong self-priming ability

Question 6 : What are the main advantages of DONJOY Self-priming pump compared with other brand Self-priming pump ?

 Answer : Strong self-priming ability, long service life, multiple configurations, simple maintenance and cost performance.

Question 7: How long is the warranty period ?

Answer :12 months .

Question 8 : Why choose Donjoy ?

Answer : Donjoy is a manufacturer specializing in the production of intelligent valves, sanitary pumps, fittings , manhole, filters and so on, With wide range of products, professional technical research & development department, mature sales team, modern production workshop and equipment, after-sales service, with 3A, CE, ISO, FDA, etc. International Certification. Wide range of products, excellent quality, cost-effective, worthy of your trust !